Skip to content

Over ons

Mannaert Assurantiën is u graag van dienst met al uw verzekeringen. Voor het advies wat daarbij behoort staat Mannaert Assurantiën voor u paraat.

De verzekeringsmarkt bevindt zich in een zeer woelige periode. Grillige wetgeving en mediaberichtgeving hebben dit mooie vak ten onrechte in een kwaad daglicht gezet. Daarnaast zijn er de toenemende mondigheid en het gebruik van internet voor het afsluiten van verzekeringen.

Mannaert Assurantiën heeft niet de intentie  een grote landelijke speler te worden en heeft daardoor ook een relatief kleine, hechte en constante klantenkring.

Mannaert Assurantiën is aangesloten bij de AFM en KiFiD

Mannaert Assurantiën is volledig gecertificeerd voor het geven van adviezen op het gebied van:

  • Schadeverzekeringen
  • Levensverzekeringen
  • Sparen en beleggen

Financieringen (met uitzondering van hypotheken)

Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon. Dat houdt in dat we geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen hebben aan welke maatschappij dan ook. En dat is een groot voordeel voor u. We zijn namelijk altijd op zoek naar het product met de laagste premie en de beste voorwaarden.

Mannaert Assurantiën heeft sinds 1989 ervaring met het bemiddelen van verzekeringen.

Mannaert Assurantiën maakt gebruik van de mogelijkheid om de klanten digitaal de eigen polisgegevens op te laten vragen. De papieren polis is daardoor nu niet meer noodzakelijk. Het enige wat nu belangrijk is om te bewaren en bij de hand te houden zijn uw relatienummer en wachtwoord. U krijgt eenmalig uw wachtwoord toegestuurd. Na inloggen kunt u zelf uw wachtwoord wijzigen, mocht dat gewenst zijn.